Liselilerimiz Üniversite Derslerine Katıldı

04 Mart 2019
Özel Yeşeren Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri, yükseköğrenim tercihlerini daha bilinçli kullanmak ve üniversite yaşamını yakından tanımak amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesinde verilen bölüm derslerine katıldı.

Öğrencilerin bölüm ve meslek seçimindeki tercihlerini belirlerken akademik alanlarda bilgi sahibi olmaları için İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilen Hukuk, Mimarlık, Psikoloji, Uluslararası İlişkiler, Genetik ve Biyomühendislik, Endüstri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar, İnşaat, Yazılım Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği,  bölümlerinin derslerine katıldı.

Öğretmenleri rehberliğinde derslere giren öğrencilerimiz kendi meslek tercihleri için birinci elden doğru bilgiler almış oldu. Öğrencilerimize bu imkânı sağlayan İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğüne ve değerli hocalarına teşekkür ederiz.