Lise Okul Aile Birliğimizin Öğretmenler Günü Kutlaması

26 Kasım 2018
Özel Yeşeren Lisesi Okul Aile Birliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında hazırladıkları bir organizasyonla öğretmenlerimizi kutladı. Eğitimcilerimizle bir araya gelen Okul Aile Birliği Başkanı Birsen Yılmaz duygularını şu şekilde dile getirdi.

Değerli Öğretmenlerimiz,
24 Kasım Öğretmenler Günü simgesel özelliğinin çok daha ötesinde önem taşımaktadır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler gelecek nesil sizin eseriniz olacaktır.’ ifadelerinde de gerçek değerini bulan öğretmenlerimiz, bir toplumun kalbidir, beynidir, akciğeridir. Gençlerimiz sizlerin ellerinde, ülkemiz de gençlerin ellerinde şekil bulacaktır. Çocuklarımız sizinle bilgiyi öğrenme, kullanma, geliştirme becerilerini kazanarak geleceğe hazırlanmaktadır. Başarı sizlerin emeği ile olacaktır. Şükran ve minnet duyguları içerisinde başta Yeşeren Lisesinin öğretmenleri olmak üzere bu kutsal mesleğe gönül vermiş bütün eğitim camiasının Öğretmenler Gününü kutluyoruz.”

Okul Aile Birliğimize duyarlı kutlamalarından dolayı teşekkür ederiz.