Kulüp Tanıtımlarına Öğrencilerimizin İlgisi Yoğun Oldu

22 Eylül 2018
2018-2019 öğretim yılında Özel Yeşeren Ortaokulu öğrencilerinin katılabileceği kulüplerin tanıtımı konferans salonunda yapıldı. Ortaokul öğrencilerinin katıldığı ve renkli anların yaşandığı tanıtım toplantısında öğrencilere kulüp seçimi, kulübün amacı ve katılım koşullarıyla ilgili bilgi verildi.
2018-2019 Öğretim yılında okulumuz öğrencileri; Yeşeren Korosu ve Orkestrası KulübüElektronik Bilişim KulübüHalk Oyunları KulübüKukla Kulübü, Matematik Kulübü, Masa Tenisi Kulübü, Orkestra KulübüDubbing Club, Tiyatro Kulübü,Geleneksel Çocuk Oyunları Kulübü ve Badminton Kulübü’nden herhangi birini seçebilecek. Öğrenciler yıl boyunca sürdürdükleri keyifli çalışmaları, alanlarında düzenlenen yarışma ve etkinliklere katılarak sergileyebilecekler. Tüm öğrencilerimize keyifli çalışmalar dileriz.