Koro Çalışmalarımız Sürüyor: Konuğumuz Uğur Önür

20 Aralık 2018
Özel Yeşeren Okulları Veli Öğretmen Korosu sahne hazırlıklarını sürdürüyor. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli saz ve ses sanatçılarını da konuk etme fırsatı bulan koromuzun bu hafta çok önemli bir misafir sanatçısı vardı.  TRT Ankara Radyosu Kabak Kemane Sanatçısı Uğur Önür okulumuzu ziyaret ederek koromuzun çalışmalarına katıldı ve birbirinden güzel türküleri icra etti. Nazik ziyareti için sanatçımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
Yılsonu konserinin hazırlıklarını sürdüren koromuzun şefi ve aynı zamanda okulumuzun Müzik Öğretmeni Fatma Meşe Öz, koro çalışmalarına katılmak isteyen velilerimizi her Çarşamba saat 17.30’da Evka-3 Kampüsündeki konferans salonuna beklediklerini söyledi. Koromuza keyifli çalışmalarında başarılar dileriz.