Konumuz: Toprak Ana Konuğumuz: Doç. Dr. Hüseyin Hüsnü Kayıkçıoğlu

02 Aralık 2019
Özel Yeşeren Okulları Farkındalık Eğitimleri kapsamında konuğumuz olan Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hüseyin Hüsnü Kayıkçıoğlu, öğrencilerimize harika bir sunumla çevrenin en önemli unsuru olan Toprak konusunda çarpıcı bilgiler verdi. Öğrencilerin soluksuz takip ettiği ve birbirinden anlamlı sorular sorduğu konferansta Kayıkçıoğlu “Her beş saniyede bir futbol sahası büyüklüğünde bir toprak parçası kaybettiğimizi” söyledi. Toprağı bir bankaya benzeten Kayıkçıoğlu, “Hiçbir yatırım yapmadan sürekli bankadan para çektiğimizi düşünelim. Önlem almazsak bir gün bu savurganlığın ağır sonuçları ile karşılaşacağız.” dedi.
Okulumuza ve öğrencilerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı değerli hocamıza teşekkür ediyor, tekrar bir araya gelmeyi diliyoruz.