Karnelerimizi Aldık Tatile Gidiyoruz

28 Temmuz 2018
Okulumuzda karne günü heyecanı yaşandı. Törende Okul Müdürümüz Niyazi Uyar duygularını şöyle dile getirdi. “19 Eylül’de okulların açıldığı gün demiştim ki planlı çalışın, planlı çalışanlar hayatta her daim başarılı olurlar. Yine o gün demiştim ki: oyun zamanı oyun, ders zamanı ders. Dediklerim aynen geçerli şimdi tatil zamanı, tatili hak ettiniz. Size başka bir tavsiyem de şu hem kendiniz için hem ruhunuz için okuyun. Okumak medeni insan olmanın ölçütlerinden biridir. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”

Öğrencilerimizi  yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyoruz.  Hepsine iyi zaman geçirecekleri güzel bir tatil diliyoruz.  Eylülde yeni bir yıla yeni başarılar ve yeni hedeflerle başlayacağız. İyi tatiller sevgili öğrenciler, sevgili aileler.