İzmir Şampiyonu Özel Yeşeren Lisesi

03 Ocak 2019
Özel Yeşeren Lisesi Genç Kız Hentbol Takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2018-2019 Okullar Arası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları sonucunda namağlup İzmir Şampiyonu oldu.
İzmir il genelinde 15 okulun katıldığı müsabakalarda final oynayan takımımız Yamantürk ÇP Anadolu lisesini geçerek şampiyonluk kupasını okulumuza getirdi. Elde ettiği bu başarılı sonuçla Özel Yeşeren Genç Kız Hentbol takımı Türkiye Yarı Finaline direkt  olarak katılma hakkı elde etti.
Nazlı Güner (Kaptan), Esra Söğüt, Şule Bulut, Zara Sida Zengin, Yağmur Güler, Benginur Nişancı, Sıla Bulut, Sudenaz Kaya, Nilsu Göktay, Dilan Koparan, Havin Berfin Su Zengin, Aleyna Gül’den oluşan takımımızı kutluyor, antrenörlerimiz Arzu Gerçek ve Tolga Köybulan’a, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Pınar Aday’a emekleri için teşekkür ediyoruz.
Tüm ekibimize Türkiye Yarı Finali için başarılar dileriz.