İyi ki Varsın KİTVAK

29 Ocak 2019
İyi ki Varsın KİTVAK
Özel Yeşeren Okulları öğrencileri ve Okul Aile Birliği düzenledikleri kermesten elde edilen geliri, KİTVAK Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Necati Şentürk’e teslim etti. Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerinin de katıldığı bir toplantıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Onur Paydaş ve öğrencilerimiz tarafından KİTVAK’a teslim edilen bağış umut oldu.
Öğrencilerimizin büyük bir istek ve gayretle destek oldukları kermes gelirinin, KİTVAK çatısı altındaki onkoloji hastası çocukların tedavi sürecine ve ailelerin konaklama ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla kullanılacağını ifade eden Onur Paydaş, öğrencilerimizin toplum hizmeti çalışmalarının ve KİTVAK ile yürütülen işbirliğinin süreceğini söyledi.
Yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergileyen öğrencilerimize ve velilerimize duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.