Happy Saturday Show

28 Temmuz 2018
Yeşeren Okulları 5 ve 6. sınıf öğrencilerinin yabancı dil becerilerini sergilediği ‘Happy Saturday Show’ beğeniyle izlendi. Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği törende Okul Müdürü Niyazi Uyar ve İngilizce Bölüm Koordinatörü Hayriye Yılmaz birer konuşma yaptı. 5. sınıf öğrencilerinin Atatürk’ün sözleri ve şiirlerinden oluşan bir sunumla başlattığı etkinlik, 6. sınıf öğrencilerinin müzikli dans gösterisiyle devam etti.
Öğrencilerimiz İngilizce ve okulumuzda ikinci yabancı dil olarak okutulan Almanca’da çeşitli tekerlemeler ve şiirler okuyarak alkış aldı. Happy Saturday Show tüm öğrencilerin birlikte söylediği şarkıyla sona erdi. Öğrencilerimizi başarılı sunumlarından dolayı kutlar, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz