Gençlerimiz Huzurevi Sakinleriyle

09 Kasım 2018
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrenci ve öğretmenlerinin Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevine gerçekleştirdiği ziyaret, huzurevi sakinleri ve huzurevi çalışanları tarafından sevinçle karşılandı. Gezi, öğrencilerimizin büyükleriyle tanışmaları ve sohbet etmeleriyle başlayıp huzurevi Müdürü Başar Nacır’ın huzurevini tanıtması ve kurumla ilgili hayata geçirilen projeler konusunda bilgi vermesiyle sürdü.
Geçerimizde en çok ilgi uyandıran Bocce bu projelerden biriydi. Bocce Antrenörü tarafından yapılan oyun tanıtımının ardından bu oyunu profesyonelce deplasmanlarda oynayan büyüklerimiz bir performans sergiledi. Oyun okulumuzun öğrencileri tarafından da zevkle oynandı. Kulüp öğrencilerimiz ve huzurevi sakinleri birlikte keyifli zaman geçirerek birbirlerinden çok şey öğrendi.