Evrensel Çocuk Müzesi Gezimiz

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Okulları ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencileri müzeler haftası etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesini ziyaret etti.  Müzenin tamamını gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz özellikle dinozorların bulunduğu Paleontoloji Adası, dev böceklerin bulunduğu Entomoloji Adası ve nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanların bulunduğu Vahşi Yaşam Adasına yoğun ilgi gösterdi.  Müzenin içindeki kazı alanında kazı yaparak fosil arayan öğrencilerimiz daha sonra veteriner olarak sokaklardaki dostlarımızı tedavi etti.

Eğlenceli bir yolculukla bilim, doğal yaşam, trafik, çevre gibi konularda pek çok bilgi edindiğimiz müze gezimiz öğrencilerimize belge ve kitaplarının dağıtılmasıyla sona erdi.