Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası

10 Nisan 2019
Özel Yeşeren Lisesi Münazara Kulübü öğrencileri, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası’na katıldı. Türkiye genelindeki liselerin katıldığı turnuvada öğrencilerimiz aldıkları 1.lik ve 2.lik dereceleri ile Çeyrek Finale katılma hakkı elde etti.
Toplamda 43 takımın yarıştığı turnuvada 9. olarak Çeyrek Finale katılmaya hak kazanan Özel Yeşeren Lisesi Münazara Kulübü, Çeyrek Finalde Galatasaray Lisesi, Amerikan Koleji ve Açı Okulları ile Too Big To Fail teorisi üzerine maç yaptı.
Münazara Kulübü olarak ilk defa bu yıl turnuvalara katılan öğrencilerimiz gösterdikleri üstün başarı ile çok iyi bir derece almış oldu. Turnuvanın birincisi Galatasaray Lisesine çeyrek finalde elenerek Turnuvadan ayrılan öğrencilerimiz önümüzdeki yıllar için ümit vaat etti ve çok daha başarılı olacaklarına bizleri inandırdı.
Münazara Kulübü öğretmenimiz Gülşah Durak’a verdiği emekten dolayı teşekkür eder, Münazara Kulübü öğrencilerimiz Cansu Yanık, Egemencan Demirsahan, Zeynep Kinanç ve Yağmur Kaya’yı başarılarından dolayı kutlarız.