Dost Market İçin Kolları Sıvadık

08 Mayıs 2019
Özel Yeşeren Okulları Okul Aile Birliği ve öğrencilerimizin birlikte yürüttüğü toplum hizmeti çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Artık geleneksel hale gelen ‘Dost Market’e Destek Oluyoruz Rafları Dolduruyoruz’ toplum hizmeti çalışması kapsamında kuru gıda bağışlarını toplamaya başlıyoruz.
İçerisinde bulunduğumuz bu değerli ayın paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma ayı olması nedeniyle çocuklarımızın yapacağı toplum hizmeti çalışmaları ile heyecanlanıyoruz, gurur duyuyoruz.
Kuru gıda bağışlarını (bakliyat, makarna, teneke konserve, çay, kahve, şeker, bayram şekeri, un ve toz temizlik maddeleri)  öğrencilerimiz ile okula göndererek Dost Market’ten faydalanan ihtiyaç sahiplerine destek olabilirsiniz. Bağışlarınızı 21 Mayıs 2019 Salı gününe kadar ulaştırabilirsiniz. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederiz.