Diller Gecesi’nde Yeşerenli Öğrenciler Göz Doldurdu

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Okullarının ortaokul ve lise öğrencileri tarafından hazırlanan 3. Geleneksel Diller Gecesi: Bir Yaz Gecesi Esintisi, Yaşar Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşti. Öğrencilerimizin dil becerilerini başarılı bir şekilde ortaya koydukları gece, okulumuzun eğitim yöneticileri, velileri, öğrencileri ve öğretmenleri tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Cinderella, The Beauty & The Beast, Hansel und Gretel gibi masalların İngilizce ve Almanca, sahnelendiği gecede, şarkılar, şiirler dillendirildi, dans gösterileri ve skeçlere de yer verildi. Yabancı diller bölümü rehberliğinde hazırlanan gecede öğretmenlerimizin özverili çalışması, öğrencilerimizin dil ve sunum becerileri her türlü övgüyü hak etmektedir. Emeği geçen eğitimcilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi başarılı sunumlarından dolayı kutlarız.