Değerler Eğitimi

28 Temmuz 2018
En Miniklerimizden Büyük Değerler: Vatan Sevgisi
Yeşeren Okulları okul öncesi ve ilkokul öğrencileri ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında düzenlenen etkinlikte anlamlı mesajlar verdi. Ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizin rol aldığı etkinlik, değerler eğitiminde, mart ayının değerleri olan Vatan, Millet ve Bayrak Sevgisini konu aldı. Miniklerin aile sevgisi, yardımseverlik ve saygı gibi konularda da önemli mesajlar verdiği etkinliğe öğrenciler, veliler, kurucularımızdan Recep Karasu ile eğitim yöneticileri katıldı.
Sınıf öğretmenlerimizin yönetiminde hazırlanan gösteri izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, miniklerimizin sergilediği vatan, millet ve bayrak sevgisi gelecekle ilgili umutlarımızı güçlendirdi. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi bir kez daha kutlarız.