Caribou Matematik Yarışması’nda Gelenek Bozulmadı

18 Mayıs
Özel Yeşeren Okulları öğrencilerinin 16 Ekim 2019 tarihinde ilk etabına girmiş olduğu Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nın 6. ve son etabı da tamamlandı. Bu süreçte Türkiye ve Dünya genelinde birçok önemli başarıya imza atan öğrencilerimiz başarı geleneğini sürdürdü.
Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasının son etabında öğrencilerimizin dikkat çekici sonuçları aşağıdaki şekildedir.
  • 2. sınıf öğrencilerimizden Derin Su Aydın, Ayşe Ebrar Alkan, Berrak Özcan, Sarp Güner, Ela Arabacıoğlu ve  Elif Azra Şen Dünya genelinde yarışmaya katılan 809 kişi arasından birinci olmuşlardır.
  • 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizden Ata Mert Gönen (3. sınıf) ve Bartu Uğur (4. sınıf) Türkiye genelinde 232 kişi arasından ikinci, Kaan Çelik (4. sınıf), Su Ildızlı (3. sınıf) ve  Ege Seyyidoğlu (3. sınıf) sekizinci olmuştur.
  • 8. sınıf öğrencilerimizden Tunahan Akkuş Türkiye genelinde 229 kişi arasından ikinci, Emir Talha Çelik ise dördüncü olmuştur.
2019-2020 YILI GENEL SIRALAMASI
  • 2. sınıf öğrencilerimizden Ela Arabacıoğlu Dünya genelinde 2.738 kişi arasından 38. olarak %2’lik dilime girmiştir. Oylum İnal %4, Derin Su Aydın - Ayşe Ebrar Alkan - Ada Mira Gönen - Zeynep Atak %6, Mert Şanlı %7, Sarp Güner %8, Yasin Coşkun ve Berrak Özcan %10 olmak üzere 25 öğrencimizden 10'u Dünya genelinde %10luk dilimde yer almıştır.
  • 3. sınıf öğrencilerimizden Ata Mert Gönen Dünya genelinde 10.712 kişiden 195. olarak %2lik dilime girmiştir. Su Ildızlı ve Yiğit Vatansever %6, Nihat Efe Eser %7, Bülent Ata %10luk dilime girmiştir.
  • 4. sınıf öğrencilerimizden Bartu Uğur Dünya genelinde 10.712 kişi arasından 414. olarak %4, Kaan Çelik %7lik dilime girmiştir.
  • 8. Sınıf öğrencilerimizden Tunahan Akkuş Dünya genelinde 18.024 kişi arsından 427. olarak %3, Yağız Yılmaz 553. olarak %4 ve Emir Talha Çelik 666. olarak %4lük dilime girmişlerdir.
Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.