Bilge Kunduz Uluslararası Düşünme Etkinliği

04 Aralık 2019
Kasım ayı içinde düzenlenen Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi-İşlemsel Düşünme Etkinliği’nde yer alan öğrencilerimiz güzel sonuçlar elde etti. Toplamda 109 bin 563 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte 41 öğrencimiz analitik düşünme ve problem çözme gibi üst düzey düşünme becerilerini etkin bir şekilde kullanarak başarılı olmuşlardır.

Öğrencilerimiz Deniz Uras Örnek, Emir Kaan Ertaş, Ada Ünal, Arda Özçelebi, Beste Çöp, Derin Hanoğlu, Sidar Yıldız, Zeynep Mihriban Ada, Enes Atılgan, Mertcan Duru, Zeynep Gülistan, Arda Hançer, Aylin Çetin, Deniz Pacal, Doruk Ata Tümerdem, Haluk Kundakçı, Deniz Beren Uzun, Yağmur Temel, Simay Oyal, Dorukhan Güngör, Defne Öztürk, Batuhan Hacı, Hakkı Atila, Melis Sude Yıltırak, Deniz Yirmibeşoğlu, Mert Aydoğdu, Fatih Aydeniz,Kaan Emre Sümer, Arda Şimşek, Çağlayan Bakar, Umur Kurttaş, Yiğit Yaşar Altın, Beril Ünaldı, Emir Recep Kuzu, Pelinsu Gül, Burak Efe Poyraz, Bade Söğüt, Zeliha Karaca, Berra Nur Toktaş, Merve Sarıçam, Yağmur Temelli katılım belgesi almaya hak kazanmış olup ayrıca Deniz Uras Örnek tüm soruları doğru cevaplayarak bizi gururlandırmıştır. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.