Beyin Olimpiyatlarında Türkiye Finalindeyiz

15 Nisan 2019
Dünya Zekâ Oyunları Federasyonu Türkiye Temsilcisi olan Türk Beyin Takımı’nın ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediği üç aşamalı Beyin Olimpiyatlarının Okul Seçmeleri ve Bölge Finalleri yapıldı. Özel Yeşeren Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Mustafa Oğuz Arslan Türkiye Finallerine  katılmayı hak kazandı. Öğrencimiz, Türkiye Finallerinde başarılı olması durumunda ülkemizi Dünya Zekâ Oyunları Şampiyonası’nda temsil edecek.
Beyin Olimpiyatları Bölge Finallerinde başarı dilime giren 13 öğrenciden biri olan öğrencimiz Mustafa Oğuz Arslan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencilerimizi Beyin Olimpiyatlarına hazırlayan matematik öğretmenlerimiz Utku Kaluç ve Burak Kaval’a teşekkür ederiz.