Anadolu’nun Türküleri Yeşeren Sahnesinde

28 Temmuz 2018
Yeşeren Okulları Veli – Öğretmen Türk Halk Müziği Topluluğu’nun geleneksel Bahar Konseri okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Yıl boyunca bu konser için hazırlanan ve profesyonel sanatçıları aratmayan koromuzu, Müzik öğretmenimiz Fatma Meşe Öz yönetti. Ülkemizin dört bucağından derlenmiş türkülerin başarıyla seslendirildiği gecede Türk Halk Müziği Sanatçısı Erkut Özkan da konuk sanatçı olarak sahne aldı. Yeşeren Ailesinin tam kadro katıldığı konserde, Bornova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Akkaya ve Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi Müdürü Başar Nacır konuğumuzdu. Ayrıca veli ve öğrencilerimiz de geceye yoğun ilgi gösterdi.
Nevşehir’den Manisa’ya, Trabzon’dan Kıbrıs’a kadar pek çok yöreden birbirinden güzel türküleri seslendiren koromuza ve müzik öğretmenlerimizin yanı sıra sahne alan TRT İzmir Radyosu saz sanatçılarına, başta şefimiz, müzik öğretmeni Fatma Meşe Öz olmak üzere emeği geçen tüm eğitimcilerimize teşekkür ederiz.