Ana Sınıfı ve 1. Sınıfların Yıl Sonu Sevinci

28Temmuz
Mini mini birlerin ikinci sınıfa geçme mutluluğuna, ana sınıfı öğrencilerimizin ise mezuniyet heyecanına sahne olan “1. Sınıflar Okuma Bayramı ve Ana Sınıfları Yıl Sonu Gösterisi” eğitimcilerimizin ve velilerimiz katılımıyla konferans salonumuzda yapıldı. Okul öncesi eğitimini tamamlayarak birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimizin kep giyip diploma aldığı törende birinci sınıflar da okuma bayramı heyecanı yaşadı.  Okul müdürümüz Niyazi Uyar, öğrencilere ve ailelere seslendiği konuşmasında “Değerli veliler, sizin de bizim de amacımız iyi insan yetiştirmek, onları çağdaş dünyanın gereklerine uygun bir şekilde yarınlara hazırlamak. Onları Yunus’un, Mevlana’nın hoşgörüsü ve insan sevgisi ile donatmak. Onları ‘Yurtta barış, cihanda barış’ diyen bir Mustafa Kemal Atatürk gibi yarınlara hazırlamak bizim amacımız” dedi.

Türkçe ve İngilizce gösterilerin yapıldığı, şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği etkinliğin teması renklerin büyülü dünyasıydı. Öğrenciler, rengârenk kostümler içinde birbirinden keyifli etkinliklerle izleyenlerden büyük alkış aldı. Heyecan uyandıran etkinlikteki başarıları nedeniyle öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.