8. Sınıflarımızı Liseye Uğurladık

18 Haziran 2019
Özel Yeşeren Okulları 8. sınıf öğrencileri kendileri için düzenlenen Kep Giyme ve Mezuniyet  Töreni ile lise yaşamına uğurlandı. Lise bahçesinde yapılan törene yöneticiler, çalışanlar ve aileler katıldı. Öğrencilerin kep atma heyecanı yaşadığı törende dereceye girenlere plaket verildi.  Okul birinciliğini Ali Furkan Göker, okul ikinciliğini Efe Şeker, üçüncülüğü ise Servet Mert Bahadır elde etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Onur Paydaş gençlere seslendiği konuşmasında şunları söyledi. “2019 öğretim yılında okulumuzun dördüncü dönem mezunları olarak öğrencilerimizi lise yaşamına uğurluyoruz. Ortaokuldan mezun olan öğrencilerimizin büyük bir bölümü lise yaşamlarına, Yeşeren Lisesinde devam etmeyi tercih ettikleri için bu töreni bir vedalaşma olarak değil, tersine lisemizin kapılarını sonuna kadar açarak sizleri kucakladığımız bir karşılama olarak görüyorum.
Sevgili Gençler,
Eğitim öğretim hayatınızdaki başarı ve donanımlarınıza yenilerini ekleyebileceğiniz, çok güzel bir lise hayatı başlayacak sizler için. Hepiniz pırıl pırıl, güzel çocuklarsınız. Şunu unutmayınız ki gayretle çalıştığınız, sorumluluklarınızı bilerek davrandığınız, etik ve evrensel değerlere bağlı olarak yaşamayı tercih ettiğiniz sürece hayat size daima güzel şeyler sunacaktır. Bundan emin olun.
Önünüzde bulunan lise hayatı,  kendinize çok şey katabileceğiniz, eğitim öğretim hayatınızın bana göre en önemli evresi. Çünkü insanlar üniversitelerde meslek edinirler. Lise ise meziyet sahibi olabileceğiniz, yol boyunca kullanacaklarınızı heybenize doldurabildiğiniz kendinizi dil becerileri, entelektüel birikim, sosyal ve kültürel çalışmalarla gelişebileceğiniz bir dönem. Sizden ricam bu dönemi kendiniz için en iyi şekilde değerlendirmenizdir.”