8. Sınıf Öğrencilerimiz Kep Giydi

28Temmuz
Özel Yeşeren Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri liseli oldu. 2017-2018 öğretim yılında 3.dönem mezunlarını veren okulumuzdan 32 öğrenci ortaöğretim hayatına uğurlandı. Okul bahçesinde yapılan törene velilerimiz, öğrencilerimiz, kurucularımız ve eğitimcilerimiz katıldı.

2017-2018 öğretim yılında Sertan Özbey birinci, Zeynep Kinanç ikinci ve Barış Efe Nacır ise üçüncü olarak okulumuzu tamamladı. Başarılı öğrencilere plaketlerini Kurucu Temsilcisi Recep Karasu ve Okul Müdürü Niyazi Uyar birlikte verdi.

Duygulu anlara sahne olan törenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Niyazi Uyar yaptı. Evka-3 Kampüsünün ilk mezunlarını liseye uğurlamanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Uyar “Yeşeren Okulları akademik olarak iddialı bir okul. Bizim amacımız eğitimde aklı hâkim kılmaktır. Bilimin ışığında Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ülkemizi ileri götürecek nesiller yetiştirmektir.” dedi.

Kurucu Temsilcimiz Onur Paydaş da öğrencilerini kutlayarak onlara lise yaşamında başarılar diledi ve duygularını şöyle dile getirdi. “Yeşerenden mezun olan genç kardeşlerim, zorlu bir sınavı geride bıraktınız. Bunun için elinizden geleni yaptınız. Öğretmenleriniz elinden geleni yaptı. Eminim ki emeğinizin karşılığını alacaksınız. Evka 3 kampüsün ilk mezunları. Adınız Tilda’nın tarihine yazıldı. Bu duygularla hepinizi selamlıyorum.” dedi.

2018 mezunları adına konuşan ve okulumuzu ikincilikle bitiren Zeynep Kinanç, “Bugün burada Özel Yeşeren Ortaokulu 2017-2018 mezuniyet heyecanını hep birlikte yaşamak için toplandık. Geçen sene bizlere devredilen bu meşaleyi, şimdi biz de peşimizden gelenlere devrediyoruz. Bu yaşımıza kadar bizlerdeki cevheri görüp bir “kuyumcu’’ edasıyla ve titizliğiyle dünyanın en değerli mücevherlerine dönüştürmek için çabaladınız ve sizlerin eseri olarak karşınızdayız… Şüphesiz bugün burada mezuniyet başarısını ve heyecanını yaşamamız ailelerimizin fedakârlıklarının, öğretmenlerimizin azminin ve bilgisinin sonucudur. Sizleri canı gönülden selamlıyor ve Ulu Önder Atatürk’ün de bizlere koyduğu hedef doğrultusunda dürüst, çalışkan, başarılı, ülkesine faydalı, özgüvenli bireyler olama yolunda üzerimizdeki emeklerinizi hiçbir zaman unutmayacağımızı bilmenizi istiyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından temsili diplomalarını alan öğrencilerimiz töreni kep atarak tamamladı. Ortaöğretime uğurladığımız gençlerimizi istikbalimizin kurucuları, başarılarıyla ilham veren bireyleri olarak görüyor,  hayatlarının her aşamasında mutluluklar diliyoruz.