7. Sınıf Öğrencilerimiz Arkas Sanat Merkezinde

18 Aralık 2018
Özel Yeşeren Okulları 7. sınıf öğrencileri Arkas Sanat Merkezinde izlenime sunulan Binbir Gece Sergisini gezdi.  Ortadoğu kültürünün önemli bir rengi olan Binbir Gece Masalları geçmişten günümüze edebiyatın yanında tiyatro, bale, opera ve sinema gibi pek çok sanat alanında eserler ortaya koyan sanatçılara ilham kaynağı olmuştur.
Görsel sanatlar dersi kapsamında geziye katılan öğrencilerimiz farklı dönemlere ait sanat eserlerinin izlenime sunulduğu sergiyi rehber eşliğinde izledi. El yazmalarından, oryantalist resimlere, heykellerden halılara, bale ve opera kostümlerinden dekoratif objelere kadar pek çok eseri görme şansı elde eden öğrencilerimiz sanatın büyülü dünyasında çıktıkları yolculuktan son derece mutlu döndü.