2019 LGS Değerlendirmesi ve Bursluluk Oranı

28 Haziran 2019
Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,
Özel Yeşeren Ortaokulu 2019 yılında 47 mezun vermiştir. Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye tüm öğrencilerimiz katılmıştır. Öğrencilerimizin %14.80’i ülke sıralamasında ilk %5’lik dilime girerek önemli bir başarı elde etmiştir. Ulusal sonuçlara göre öğrencilerimizin %29.78’i ilk %10’luk dilimde, %46.80’i ilk %15 dilimde yer alarak kitlesel bir başarı sağlamıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılı akademik yaşamlarının devamını diliyoruz.
LGS sonuçlarına göre Özel Yeşeren Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere 2019-2020 öğretim yılında aşağıdaki dilim ve oranlarda burs verilecektir. Geleceğin iyi vatandaşları ve donanımlı bireylerini yetiştirmeyi ve tüm öğrencilerini ülkemizin seçkin üniversitelerinin yüksek puanlı bölümlerine yerleştirmeyi hedeflemektedir.  Anadolu ve Fen Lisesi bulunan Özel Yeşeren Lisesini tanımaya sizleri davet ediyoruz.

ÖZEL YEŞEREN OKULLARI
ÖZEL YEŞEREN LİSESİ