020-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

28 Temmuz 2018
Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 99. yıl dönümünde Özel Yeşeren Anadolu Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Lisedeki törenimiz, günün anlam ve önemine yönelik öğrenci konuşmalarının ardından oratoryo, sportif gösteriler, solo müzik performansları ve dans gösterileriyle devam etti Şenlik havasında geçen kutlamada Okul Müdürü Hayriye Yılmaz, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ruhuna ve adına yakışır bir şekilde öğrenci, öğretmen, kurucu ve velilerimizle kutladık. Çocuklarımızla gurur duyduk” dedi.
Ortaokul öğrencilerimiz de Evka-3 kampüsünde bayramı kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin öncesinde ilkokul öğrencileri Atatürk büstüne çiçek koydu. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabı’nın hep bir ağızdan okunduğu tören çeşitli sportif ve dans gösterileriyle sürdü. Tören öğrencilerin birlikte söylediği marşlarla sona erdi.
Özel Yeşeren Okulları olarak ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.