‘Sevgili Doktor’ Yeşeren Sahnesindeydi

11 Haziran 2019
Özel Yeşeren Lisesi Tiyatro Topluluğu Onur Erdoğan’ın yönettiği Anton Çehov’un “Sevgili Doktor” adlı oyununu sahneledi. Yeşeren Okulları Evka-3 Kampüsteki konferans salonunda sunulan oyun yoğun ilgi gördü.  Lise Müdürü Rıza Hançer, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz bu güzel akşamda tiyatrocularımızı yalnız bırakmadı.

Çağatay Telci, Elif Yaşar,  Egemencan Demirsahan, Tarık Efe Elmas, Didem Bozyel, Berkan Danişment, Zehra Bulut, Efe Ergun Yoğurtçuoğlu, Cansu Yanık, Bige Soykan, Eylül Burguç, Bilge Kaan Yılmaz, Yağmur Özince, Burak Tatlıkan, Meltem Türk, Yaman Yeniceli, Yiğit Çetinkaya’yı Berat Bulut, Arda Evrim Kaya ve Alperen Zeren’i göstermiş oldukları başarılı performanstan dolayı tebrik ediyor teknik ekipte yer alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Yeşeren Ailesi olarak Yönetmen Onur Erdoğan ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Cem Denizli’ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.