ANAOKULU

Özel Yeşeren Anaokulu

4, 5 ve 6 yaş öğrencilerin kabul edildiği anaokulumuz, minik öğrencilere evlerindeki yuva sıcaklığını hissettirirken onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı kendine amaç edinmiştir.

Yeşeren Okulları olarak, henüz anne-baba şefkatine ve aile sıcaklığına ihtiyaç duyduğunu bildiğimiz minik öğrencilerimizin okulumuzda bulundukları süre içinde öncelikle mutlu olmasını, sağlıklı duygularla ve iyi bir eğitimle yetişmesini isteriz.

Bize göre çocuklar, güvenli bir ortamda olduklarını hissedebilmeli, iyi beslenebilmeli ve ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerinden zamanında ve doğru olarak yararlanabilmelidir.Bu koşulların sağlandığı bir ortamda öğrencilerimiz uzman eğitim kadrosunun onlara sağladığı nitelikli bir akademik atmosferde eğitim-öğretim yaşamlarına umutla ve güvenle devam edebilirler.
Öğrencilerin kendini değerli hissettiği, yaşayarak-eğlenerek öğrenebildiği ve iyi insanların yetiştirildiği bir okul olmak üzere yola çıkan Yeşeren Ailesi, aynı zamanda öğrencilerini çağın gerektirdiği becerileri kazanmış, okuyan, yazan, bilimsel odaklı düşünebilen, bilgi üretebilen bireyler olarak bu yuvadan uğurlamak ister.
Nitelikli eğitim programımızı ve etkinliklerimizi aşağıda bulabilirsiniz. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Anaokulu Programı

DERSLER SAATLER