Yeşeren Psikoeğitim Aile Atölyesi’nde Buluşuyoruz

2021-2022 öğretim yılının ilk “Yeşeren Psikoeğitim Aile Atölyesi” Ekim ayında gerçekleşiyor.

Okul Uzman Psikoloğu Emre Turan koordinatörlüğünde yapılacak olan atölyeye tüm velilerimiz ve veli yakınları katılım sağlayabilir. Sizleri ayın kitabını okuyup çözümleyecegimiz atölyemizde görmekten mutluluk duyacağız.

* Pandemi önlemleri dahilinde yapılacak olan atölyemiz için aşağıda yer alan linkten kayıt formu doldurmanızı rica ederiz.

Yeşeren Psikoeğitim Aile Atölyesi; Çocuk gelişim ve yetişkin psikolojisiyle ilgili kitapları okuyup tartışarak yepyeni yönetmeler öğrenip aile içi iletişim sürecini yeniden yapılandırmayı hedeflemektedir. Okul uzman psikoloğu tarafından aylık olarak belirlenen kitap üzerinden çözümleme ve bilgi paylaşımı yapılmaktadır.

Kayıt Formu İçin Tıklayabilirsiniz: