Yeşeren Okullarında Çift Dilli Eğitim

Özel Yeşeren Okullarında Uluslararası Standartlarda Yabancı Dil Eğitimi Veriliyor
Özel Yeşeren Okulları olarak
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında elde ettiğimiz başarıların yanı sıra, yeni öğretim yılında büyüyen ve gelişen okulumuzun vizyonuna uygun olarak Yabancı Dil öğretiminde önemli bir atılım yapıyoruz.

Ana sınıfında başlayan BILINGUAL (Çift Dilli) öğrenme süreci ile öğrencilerin, okulla ilk temaslarından itibaren yabancı dili doğru akıcı ve doğal olarak öğrenmesi sağlanıyor.

Yeşeren Okulları öğrencilerinin, İlk ve Ortaokulda Fen dersleri İngilizce olarak destekleniyor. Böylece yabancı dil, bilim dersleri ile entegre bir şekilde öğrenilirken öğrencilerin bilimsel terimlere hakimiyetleri de artıyor.

Yeseren Lisesi öğrencileri, yurtdışı üniversitelerine kabul almaları kolaylaşacak IELTS-TOEFL ve SAT destekli yabancı dil programları ile yabancı dili iyi kullanan, kendini doğru ifade edebilen, özgüveni yüksek ve donanımlı gençler olarak üniversite hayatlarına başlayacaklardır.