Yeşeren Lisesi TOEFL Kursları Başlıyor

Yeşeren Okulları yabancı dil vizyonu doğrultusunda öğrencilerini daima bir üst noktaya taşımak amacıyla eğitim programlarına devam etmektedir.

Okulumuz 11 ve 12. Sınıf öğrencileri için TOEFL kursları ocak ayında başlayacaktır. TOEFL kurslarına katılmak isteyen öğrencilerimiz aralık ayı içerisinde başvurularını yapabilirler, Başvuru detayları aşağıda yer almaktadır.

TOEFL (Test Of English As a Foreign Language) dünyanın birçok ülkesinde saygın üniversiteler ve kurumlar tarafından kabul edilen ve kişinin İngilizce seviyesini belirleyen prestijli bir sınavdır. Yurtdışı üniversiteler eğitimine kabul alabilme ve ülkemizdeki birçok üniversitenin hazırlık sınıflarının atlanmasında bu sınav sonucunu kriter olarak kabul edilmektedir. Eğitim hayatlarında önemli bir yere sahip olan TOEFL sınavında öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için kurs programında gerekli sınav stratejisi, pratiği, testler ve zamanı kullanabilme becerisi konusunda bilgiler verilmektedir.

40 saatlikprograma katılmak isteyen öğrencilerimiz en geç 10 Aralık 2021 Cuma günü dilekçelerini Yabancı Diller Koordinatörlüğü’ne iletmelidir. Programın açılabilmesi için asgari 8 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir. Programın açılıyor/açılmıyor bilgisi velilerimize ayrıca yapılacak ve ücret ödemeleri için hesap no paylaşılacaktır.

Bilginize sunarız.

ÖZEL YEŞEREN OKULLARI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ