Yabancı Diller Eğitim Programları Bir Üst Noktaya Taşınıyor

Yeşeren Okulları Yabancı Dil Bölümü öğrencilerimizi daima bir üst noktaya taşımak amacıyla eğitim programlarına devam etmektedir.
Okulumuz yabancı dil vizyonu doğrultusunda College Board üyesi olmuştur. Öğrencilerimizin yurt dışında bir üniversiteden kabul almak için gerekli olan sınavlarda başarılı olmaları adına okulumuzda TOEFL kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize uluslararası sınav tarihleri duyuruluyor. “The College Board” tarafından düzenlenen SAT (Scholastic Aptitude Test) 7 Mayıs 2022 tarihinde yapılacaktır. Yurt dışı üniversitelerinde uluslararası geçerliliği olan ve yurt dışında eğitim hayatını sürdürmek isteyen öğrenciler için SAT sınavı avantaj oluşturmaktadır. Ulusal ve uluslararası sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.