TYT ve AYT Hazırlık Kursu (Haziran)

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Özel Yeşeren Okulları olarak eğitime ara verilmesinin hemen ardından başlayan uzaktan eğitim faaliyetleri okulların kapanma tarihi olan 19 Haziran 2020 Cuma günü sona erecektir. Ancak okulumuz 11. sınıf öğrencileri için 15 Haziran- 3 Temmuz 2020 tarihleri arasında üç haftalık Temel Yeterlilik Testi TYT ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) Hazırlık Kursu planlanmıştır.

TYT ve AYT Hazırlık Kursu Matematik, Dil ve Anlatım, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerini kapsamaktadır. Ders programı, haftanın dört günü günde 5 saat olarak hazırlanmıştır. Ders programı sizlere ayrıca iletilecektir. Kurs süresince verilecek eğitim hizmeti 2020-2021 eğitim yılı çalışmalarına dahil olduğu için kursumuzdan önümüzdeki yıl için kayıt yaptırmış tüm yeni- eski öğrencilerimiz faydalanacaktır.

Başarılar dileriz.

ÖZEL YEŞEREN LİSESİ