Spor Yaz Okulu

Özel Yeşeren Okullarının iş birliği halinde olduğu İzmir Kolejliler Spor Kulübü’nün “Spor Yaz Okulu” kayıtları başlamıştır.

Ana sınıfı, ilkokul grubu ve ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik, 20 Haziran-9 Eylül 2022 tarihleri arasında planlanmış olan program; sabah 09.00 akşam 17.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Yaz Okulu Programına, 6-13 yaş aralığındaki tüm öğrencilerimiz ve okul dışı öğrenciler de başvurabilir. Çocuklarımız için alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından hazırlanan programda; Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Zeka Oyunları, Yüzme, Dart, Langırt, Kitap Saati, Sinema ve Çocuk Oyunlarının bulunduğu içeriğiyle, öğrencilere verimli vakit geçirme imkanı sunuyor. Yeşeren Sports Arenada gerçekleşecek program için 0535 891 55 98 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Özel Yeşeren Okulları
İzmir Kolejliler Spor Kulübü