Okul Öncesi Veli Toplantısı

ÖZEL YEŞEREN İLKOKULU

OKUL ÖNCESİ VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

Değerli Anne-Babalar,

Veli toplantıları, okul/öğretmen ile aile iş birliğinin oluşması ve bu çerçevede öğrencilerin, belirlenen hedefler doğrultusunda değişimi ve gelişmelerine olanak sağlayacak en önemli toplantılardan biridir.

Velilerimiz, toplantılarda; çocukların davranış ve akademik başarı durumlarına ilişkin bilgileri öğrenebilecekleri gibi kendi görüş ve önerilerini paylaşabilme olanağı bulacaklardır.

Eğitim, okul ve aile arasında paylaşılan önemli bir sorumluluktur. Temel yapı taşlarının oluştuğu erken çocukluk döneminde bizleri bir araya getiren sevgili çocuklarımıza rehberlik etmekten mutluluk duymaktayız.

Okul öncesi eğitim, çocuklarımıza alışık olduklarından farklı olarak; yalnızca kendisinin var olmadığını fark ettiği, kendi yeteneklerini keşfetme fırsatı yakaladığı, kendini özgürce ifade edebildiği, davranışlarının sonuçlarından sorumlu olduğu deneyimleri kazanacağı hayat deneyimlerinin toplamıdır.

Tüm bu deneyimlerin hayata entegre edilmesinde ise en önemli görev bizlere düşmektedir. Siz, değerli anne ve babaların çocuklarınızın eğitim sürecinde yer alması okuldaki ve evdeki kazanımların sürekliliğini, edinilen bilgi, beceri ve tutumların da kalıcılığını sağlar.

Okul-Aile iş birliğinin öneminin bilincinde olan, her zaman daha iyisini hedefleyen geleceklerini özenle inşa etmeyi hedeflediğimiz çocuklarımız için “İlkokula Hazır mıyım? Temalı toplantıya katılımınız bizleri mutlu edecektir.

Birsen Aksu

OKUL MÜDÜRÜ