“Kendi Enstrümanını Kendin Yap” Yarışması Düzenleniyor

Yeşeren İlköğretimde “Kendi Enstrümanını Kendin Yap” temalı ödüllü yarışmamız İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Atık malzemelerin değerlendirilmesi ve çevre bilincinin kazandırılması amacıyla düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz, atık malzemelerden yaratıcılıklarını geliştirerek kendi enstrümanını oluşturacaklar. Yarışmaya katılacak öğrencilerimiz; İlkokul ve Ortaokul kademelerinde ayrı olarak değerlendirmeye alınacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz İlköğretim müzik öğretmenimiz Tuğçe Özsaatcılar’a başvuru bilgilerini iletebilirler.

Öğrencilerimizi, çevreyi korumaya ve atıkların geri dönüşümüne teşvik ettiği için öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.