İyi Tatiller Sevgili Öğrenciler

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugün 2019-2020 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Zor bir pandemi süreci yaşamamıza rağmen, 16 Mart Pazartesi günü çeşitli kademelerde başladığımız uzaktan eğitim derslerimiz bu gün itibarıyla her sınıf grubunda tamamlanmıştır. Bu süre zarfında hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin göstermiş olduğu özveri her türlü övgüye layıktır. Bir çok okul uzaktan eğitim sürecini yarıda kesmek durumunda kalırken öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz elinden gelen sabrı göstererek örnek bir çalışmaya imza atmıştır. Emeği geçen herkese tüm ailelerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ait karnelere, teşekkür ve takdir belgelerine E-Okul üzerinden ulaşılabilmektedir. Lise öğrencilerimiz ise teşekkür, takdir ve onur belgelerini 29 Haziran 2020 tarihinden itibaren Bayraklı kampüsümüzden alabilirler. Tüm çocuklarımıza, gençlerimize keyifli bir yaz tatili diliyoruz. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere.

ÖZEL YEŞEREN OKULLARI

ÖZEL YEŞEREN LİSESİ