Çocuklarda Duygu Regülasyonu

Değerli Velilerimiz,
Anaokulu ve ilkokul öğrenci velilerimize yönelik 11 Mayıs 2021 Salı günü saat 16.00’da Mayıs ayı Psiko-Eğitim çalışmamızın konuğu Uzman Psikolog Ezgi Elif Demirtürk. Çocuklarda Duygu Regülasyonu konusunda, 11 Mayıs’ta skypee üzerinden velilerimizle bir araya geliyoruz. Moderatör Psikolojik Danışman Burcu Bayraktar. Keyifli bir atölye olması dileğiyle tüm velilerimizi bekleriz.

Link: https://join.skype.com/FMI5cyyIAXiO

Ezgi Elif Demirtürk Kimdir?
Ezgi Elif Demirtürk; ilk ve orta öğretimini İzmir Özel Ege Lisesinde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünde psikoloji eğitimine başlamıştır. Lisans hayatı boyunca TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) gibi sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışmıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans sürecinde çeşitli kurumlarda stajyer terapist olarak yer almasının yanı sıra okullarda eğitimler ve seminerler vermiştir.