Veli Toplantısı (8. Sınıf Öğrencileri)

15 Ekim 2019
 Değerli Velilerimiz,
Özel Yeşeren Okulları 8. sınıf öğrencilerinin veli toplantısı 19 Ekim 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Detaylı program aşağıdaki şekildedir. Katılmanızı rica eder, kolaylıklar dileriz.
ÖZEL YEŞEREN OKULLARI

Değerli Velimiz,

Veli toplantıları, okul/öğretmen ile aile işbirliğinin oluşması ve bu çerçevede öğrencilerin, belirlenen hedefler doğrultusunda değişimi ve gelişmelerine olanak sağlayacak en önemli toplantılardan biridir.
          Velilerimiz, toplantılarda; çocukların davranış ve akademik başarı durumlarına ilişkin bilgileri öğrenebilecekleri gibi kendi görüş ve önerilerini paylaşabilme olanağı bulacaklardır.
          Veli-öğretmen bireysel görüşmelerinin daha verimli geçmesi için önerimiz; velilerimizin toplantıdan önce öğrenci ile ilgili bilgileri, okulumuzun Okul yönetim sistemi Eyotek’ten  (şifrelerini kullanarak) öğrenmeleridir. Velilerimizden beklentimiz; kapı önünde beklemelere fırsat yaratılmaması bakımından öğretmenlerle yapılacak birebir görüşme süresinin en fazla beş dakika ile sınırlandırılmasıdır.  Zamanın yeterli olmaması durumunda; Veli-Öğretmen Görüşme Saatlerinin kullanılması ya da bu saatlerin dışında görüşmek için randevu alınması daha uygun olacaktır. Görüşmelerde paylaşılacak her türlü bilgi, görüş ve öneri hem okulumuzun hem de öğrencilerimizin hedeflerine ulaşması için bir fırsat olarak değerlendirilecektir.

SINIF : 8/A Sınıfı
TARİH : 19 Ekim 2019 saat  14.00

Esra ÖZKAN Sınıf Öğretmeni 2.KAT 8-A Dersliği 14.30-16.30
Eda Ay İngilizce (MC) 1.KAT 5-A Dersliği
Merve Şenbahar İngilizce (Skills) 1.KAT 5-B Dersliği
Vesile Tüzün Türkçe 2.KAT 8-B Dersliği
Burak Kaval Matematik 2.KAT 8-C Dersliği
Yusuf Sarıçam T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2.KAT 7-A Dersliği

NOTLAR

• Rehberlik servisi ile bire bir görüşme yapılmayacak olup görüşme yapmak isteyen velilerimizin randevuları oluşturulacaktır.
  • Öğrenci servislerini ilgilendiren konuları görüşmek üzere servis sorumlusu ulaşım ofisinde hazır bulunacaklardır.

SINIF : 8/B Sınıfı
TARİH : 19 Ekim 2019 saat 14.00

Vesile Tüzün Sınıf Öğretmeni 2.KAT 8-B Dersliği 14.30-16.30
Çağla Öztürk İngilizce (MC) 2.KAT 7-C Dersliği