Basketbol ve Voleybol Okul Takımlarımızın Çalışmaları Başlıyor

16 Kasım 2018

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,
Sporun çocuklar ve gençler üzerindeki olumlu etkilerini göz önünde bulunduran okulumuz, kendini farklı alanlarda da yetiştirmek ve gelişmek isteyen öğrencilerimize yeni olanaklar sunmayı ilke edinmiştir. Bu amaçla aşağıda bulunan çalışma programına göre voleybol ve basketbol branşlarında öğrencilerin akademik çalışmalarına engel oluşturmayan bir takvim hazırlanmıştır.
Özel Yeşeren Okulları Voleybol ve Basketbol Okul takımlarının antrenmanları, 19 Kasım haftası saat 17.00’de okulumuzda başlıyor. Ayrıca bu branşlarda kendilerini geliştirmek isteyen altyapı sporcularımızın da çalışma programı aşağıdaki şekildedir.
Küçük sınıf gruplarındaki öğrencilerimiz kendilerini geliştirdikçe okul takımlarına alınacaktır. Spor programlarının tamamı ücretsiz olup, çalışmalara katılan öğrencilerimizden tek beklentimiz programa düzenli devam etmeleri ve spor kıyafetlerini belirtilen günlerde yanlarında bulundurmalarıdır. Tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
ÖZEL YEŞEREN OKULLARI
Çalışma Programı:
Pazartesi Günleri:
Voleybol Kız Okul Takımları Antrenman Saat 17.00-18.00 Evka-3 Kampüs
Salı Günleri:
İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri Basketbol Çalışması Saat 17.00-18.00 Evka-3 Kampüs
Çarşamba Günleri:
Basketbol Erkek Okul Takımları Antrenman Saat 17.00-18.00 Evka-3 Kampüs
Perşembe Günleri:
İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri Basketbol Çalışması Saat 17.00-18.00 Evka-3 Kampüs