Avantajlı Erken Kayıt Dönemi

03 Ocak 2019
Değerli Velilerimiz,
Okulumuzda halen okumakta olan kayıtlı öğrenciler için Avantajlı Erken Kayıt Dönemi 2 Ocak- 31 Mart 2019 tarihleri arasındadır. Ocak, ayında kayıt yaptıran ailelerimiz şubat ayında kayıt yaptıran ailelerimize göre daha yüksek oranda avantajdan faydalanacağı gibi şubat ayında kayıt yaptıran velilerimiz de mart ayında kayıt yaptıran velilerimizden daha avantajlı indirimler elde edecektir.
Özel Yeşeren Okulları Erken Kayıt Avantajları 2019 yılı Ocak, Şubat ve Mart ayları için geçerli olacak olup 1 Nisan 2019 itibarıyla avantajlı kayıtlarımız sona erecektir. 2019 Nisan ayında ücretlerimiz güncellenecektir. Avantajlı Erken Kayıt döneminden yararlanmak isteyen velilerimiz 0232 339 82 00 numaralı telefondan randevu alabilir ve avantajlar hakkında detaylı bilgi edinebilirler.
Kayıt dönemimizin ailelerimiz ve okulumuz için hayırlı olmasını diler, ilginize teşekkür ederiz.

ÖZEL YEŞEREN OKULLARI