Kayıt

Kayıtlı Lise Öğrencilerimizin Bursluluk Sınavı İçin Tıklayınız

Bursluluk

Okulumuzda ana sınıfından 12. sınıfa kadar tüm sınıf gruplarına farklı kategorilerde ve oranlarda burs verilmektedir. Okul giriş sınavı, ulusal sınav, akademik başarı, erken kayıt ve kardeş indirimi gibi farklı kriterlere göre öğrencilerimiz burs veya indirim alabilmekte böylece ailelerimiz ekonomik koşullarını çok fazla zorlamadan kaliteli eğitim anlayışı ve güçlü eğitimci kadrosuyla öne çıkan Özel Yeşeren Okullarında çocuklarını okutma imkânına sahip olmaktadır.

Yeşeren Anadolu Lisesi ve Yeşeren Fen Lisesi, Okul Giriş ve Bursluluk Sınavı veya ulusal sınav olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre öğrencilere burs vermektedir.

Özel Yeşeren Ortaokulu, Okul Giriş ve Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre 2020-2021 öğretim yılında okulumuzda eğitim görecek öğrencileri burslandırılacaktır. Ayrıca okulumuzda her Cumartesi günü saat 10.00’da “bursluluk sınavı” yapılmaktadır.

Burslulukla ilgili daha fazla bilgi için 232.339 82 00 nolu telefondan veya randevu alarak eğitim yöneticilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Online Ön Kayıt Başvurusu için tıklayınız.