Kayıt

Kayıtlı Lise Öğrencilerimizin Bursluluk Sınavı İçin Tıklayınız

Bursluluk

Okulumuzda ana sınıfından 12. sınıfa kadar tüm sınıf gruplarına farklı kategorilerde ve oranlarda burs verilmektedir. Okul giriş sınavı, ulusal sınav, akademik başarı, erken kayıt ve kardeş indirimi gibi farklı kriterlere göre öğrencilerimiz burs veya indirim alabilmekte, böylece ailelerimiz ekonomik koşullarını çok fazla zorlamadan kaliteli eğitim anlayışı ve güçlü eğitimci kadrosuyla öne çıkan okulumuzda çocuklarını okutma imkânına sahip olmaktadır.

2018-2019 öğretim yılında Yeşeren Anadolu Lisesi ve Yeşeren Fen Lisesi, ulusal sınav (LGS) sonuçlarına göre aşağıdaki dilimlerde yer alan öğrencilere farklı oranlarda burs vermiştir.

Özel Yeşeren Fen Lisesi, 2018-2019 öğretim yılı için, Lise Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre il geneli yüzdelik dilimi %2 olan öğrencilere, %100, %75 ve %50 gibi oranlarda burs vermiştir.

Özel Yeşeren Anadolu Lisesi 2018-2019 öğretim yılı için, Lise Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre il geneli yüzdelik dilimi %5 olan öğrencilere, %100, %75 ve %40 gibi oranlarda burs vermiştir.

Burslulukla ilgili daha fazla bilgi için eğitim yöneticilerimizden bilgi alabilirsiniz.