Serap İnan Baladuroğlu İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜR YARDIMCISI

İzmir’de doğdu. 1999 yılı Ege Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Milli Eğitim Bakanlığı Hizmet İçi Eğitim Dairesi Başkanlığının açmış olduğu Ölçme Değerlendirme ve Rehberlik Kursu’nu bitirerek eğitim kurumlarında rehber öğretmen olarak görev yapmaya başlamıştır.  2008 yılında Kavram Eğitim Kurumları ve Midwest Universities Consortium for International Activities Inc. işbirliği ile düzenlenen eğitime katılarak Yaşam Becerileri Eğitimi sertifikasını almıştır, 5 yıl süresince özel bir eğitim kurumunda Rehberlik ve Kişisel Gelişim Merkezi bölüm başkanlığı yaptı. Üç yıl ortaokul müdürlüğü yapmıştır. Öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik seminerler vermektedir.  2019-2020 öğretim yılında Özel Yeşeren Okullarında müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır.