Batı’dan Anadolu’ya Müzik Gecesi

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı Özel Yeşeren Okulları Müzik Gecesi-‘Batıdan Anadolu’ya izleyenlerin yoğun ilgisi ve öğrencilerimiz Neris Eren ile Umut Çarpan’ın sunumuyla konferans salonumuzda gerçekleşti. Piyano, klasik gitar ve keman dinletisiyle başlayan gece, Ses Boruları Topluluğu’nun harika performansıyla sürdü. Darbuka Topluluğu ve Bağlama Takımı salonu coştururken bazı öğrencilerimiz de solo türkülerle sahne alarak göz doldurdu. Müzik öğretmenimiz Fatma Meşe Öz’ün yönetimindeki müzik gecesinde okul orkestrası eşliğinde çeşitli türkü ile şarkılar seslendiren okul korosu ve solo performanslar sunan öğrencilerimiz izleyenleri hayran bıraktı.
Başta Müzik Öğretmeni Fatma Meşe Öz olmak üzere Gitar Öğretmeni Semih Özdemir, Bateri Öğretmeni Volkan Arslan, Bağlama Öğretmeni Tugay Bakan ve Keman Öğretmeni Müge Kocan’a teşekkür eder, unutulmaz gecede görev alan tüm öğrencilerimizi kutlarız.